regioteam hardenberg gepresenteerd

Het Regioteam komt dit jaar voor de vierde keer in actie en zal op 28 mei spelen tegen HHC. De trainers Gert Heerkes & Michel Jansen van het Regioteam en trainer Ted Verdonkschot van HHC Hardenberg vormden dinsdagavond het forum en Johan Gaasbeek trad hierbij op als gespreksleider.

Tijdens de avond kwamen anekdotes, analyses en de favoriete spelsystemen langs. HHC-trainer Verdonkschot sprak zijn complimenten uit over speler Lars Offringa, ook wel bekend als mister HHC Hardenberg. Hij heeft ruim 350 wedstrijden voor het team uit de topklasse op zijn naam staan en speelt dinsdag met het regioteam tegen zijn eigen club.

De wedstrijd van 28 mei is voor Ted Verdonkschot de laatste wedstrijd als trainer van HHC Hardenberg. Verdonkschot wil deze pot natuurlijk allesbehalve verliezen. Het Regioteam kan, net als tegen het Braziliaanse Grêmio Porto Alegre (2010), beloften SC Heerenveen (2011) en de Brazilianen van Cruzeiro Esporte Clube (2012) vol aan de bak voor resultaten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.