proef de provincie met overijsseltrips

Wie er met familie, vrienden of collega’s in de eigen regio een dagje tussenuit wil, is bij Overijsseltrips aan het juiste adres. Zij bieden een breed groepsaanbod waarmee je kunt genieten van het landleven, de cultuur-historische hoogtepunten en de veelzijdigheid van de waterrecreatie. Ontdek de grenzeloze natuur in WaterReijk Weerribben, trek erop uit in het Overijsselse Vechtdal, wandel over de Sallandse Heuvelrug of vaar door het verrassende IJsseldelta.

Naast het Overijsselse landschap bieden de karakteristieke dorpen en historische (Hanze-) steden volop culturele, culinaire en recreatieve mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een culinaire stadswandeling door Zwolle of een historische tour door Hanzestad Kampen maken. En als je liever actief bezig bent, dan biedt het Vechtdal veel sportieve en recreatieve mogelijkheden. Maar ook in het WaterReijk kun je al punterend, klauterend of steppend uw energie kwijt. Liever iets ludieks? Stap aan boord van een BBQ Donut, scheur rond in een lelijke eend of verbeter je persoonlijke record tijdens de Highland Games. Kortom, te veel om op te noemen voor uw familiedag, vrijgezellenfeest, personeelsuitje of teambuildingssessie.

De medewerkers van Overijsseltrips hebben deskundige kennis van het gebied en de activiteiten en staan klaar om je van informatie te voorzien. De activiteiten zijn standaard te boeken maar kunnen desgewenst ook aan uw eigen wensen worden aangepast. Let wel op de minimale groepsgrootte, die staat aangegeven bij de arrangementen. Neem contact op met Overijsseltrips en laat je uitgebreid informeren: 038 4222299. De arrangementen zijn ook te direct boeken via www.overijsseltrips.nl of overijsseltrips@marketingoost.nl .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.