Home / archiefcentraal / plannen over n348 binnenkort uit de doeken

plannen over n348 binnenkort uit de doeken

De provincie wil de provinciale weg N348 tussen Raalte en Ommen ombouwen naar een veilige regionale stroomweg. Het plan voor het gedeelte tussen de Lemelerveldseweg (gemeente Raalte) en de Achterveldsweg (gemeente Ommen) is vastgesteld door de bestuurders en nu klaar voor inspraak. Het plan moet de bereikbaarheid, verkeersveiligheid en leefbaarheid verbeteren.

De provincie presenteert het plan tijdens een informatiemarkt op donderdagavond 16 mei bij Reimink Café en Zalen in Lemelerveld. Bezoekers krijgen eerst een korte film te zien, waarin het N348-plan (over het gedeelte tussen de Lemelerveldseweg en de Achterveldsweg) wordt toegelicht. Daarna kunnen belangstellenden gedetailleerde informatie krijgen over het plan en vragen stellen bij verschillende stands over het project en het inspraakproces.

De voorbereiding van het plan voor het zuidelijke gedeelte van de N348 Raalte-Ommen (tussen de Lemelerveldseweg en Raalte) en het noordelijke gedeelte (tussen de Achterveldsweg en de aansluiting met de N340) wordt in een later stadium afgerond.

Lees ook

Politiek Verwoord: VOV

OMMEN – Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. In deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.