Home / archiefcentraal / ovc 21 dinsdagavond tegen ajax cape town

ovc 21 dinsdagavond tegen ajax cape town

OVC ’21 treedt dinsdagavond 14 mei om 19 uur aan tegen Ajax Cape Town. De club vraagt toeschouwers om op tijd op Sportpark Westbroek te komen, om de bijzondere warming-up van de Zuid-Afrikaanse voetballers te zien.

Alvorens zij het pinksterweekend in de Amsterdam-arena aantreden tegen onder meer Chelsea, Tottenham Hotspur, Fluminense en Men United, speelt Ajax Cape Town alleen in Ommen bij OVC ’21 een oefenwedstrijd. Kaartje kosten slechts 5 euro en kinderen mogen voor de helft van dat bedrag naar binnen.

Tijdens de wedstrijd collecteren de spelers van OVC ’21 A1 voor ‘FC Milan’. Dat is het team dat in september meedoet aan Duchenne Heroes, een mountainbiketocht van zeven dagen in drie landen, waarmee geld wordt opgehaald voor de strijd tegen de spierziekte Duchenne. Het team bestaat uit acht familieleden van Duchenne-patiënt Milan Heerink. Hij is begeleider van OVC ’21 A1 en webredacteur bij de club.

Lees ook

Voetbal regio Ommen

KOEKANGE – Halverwege het binnenpad dat van Balkbrug naar Havelte kronkelt, ligt Koekange. En net …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.