ommenleeft en autobedrijf dunnewind werken samen

Ommenleeft.nl en Autobedrijf Dunnewind gaan in ieder geval voor een periode van drie maanden samenwerken. De samenwerking is ontstaan uit creatief ondernemerschap en moet leiden tot een win-win situatie. Eén dagdeel per week gaan twee studenten die in dienst zijn van Ommenleeft in de regio Hardenberg op pad om bedrijven enthousiast te maken voor een advertentie op ommenleeft.nl dan wel Vechtdal Leeft TV.

Ommenleeft.nl is de nieuwswebsite van Ommen met gemiddeld 1000 unieke bezoekers per dag. Begonnen in het klein vanuit Ommen, maar langzaam groeiend naar een stabiel medium voor internet en tegenwoordig ook regionale TV. Omdat er weinig organisaties zijn die beiden media aanbieden is het een interessant medium voor bedrijven om reclame te maken. Temeer, omdat Vechtdal Leeft TV niet alleen in het Vechtdal is te zien, maar ook in Deventer, Hoogeveen, Kampen en Zuidwolde. Daarmee heeft de zender een bovengemiddeld bereik. Van Ziggo heeft de zender onlangs al complimenten gekregen voor de professionele uitstraling van de TV zender.

De komende periode gaan twee studenten namens Ommenleeft in Hardenberg op pad om bedrijven te bezoeken en hun de mogelijkheid te bieden voor advertenties op zowel internet als TV. Daarbij is het voor bedrijven mogelijk om naast still-frames ook bedrijfsfilms te laten maken en uitzenden. En dat tegen zeer gunstige prijzen. Het is misschien wel het geheim van Ommenleeft: creativiteit in combinatie met gunstige tarieven. Met het uit de lucht gaan van RTV Hardenberg probeert Vechtdal Leeft TV de periode op te vullen totdat een nieuwe zender in Hardenberg in de lucht is.

De twee studenten zullen iedere week een dag op pad gaan met een auto van Autobedrijf Dunnewind. Edward Dunnewind van het gelijknamige bedrijf vertelt waarom hij de samenwerking met Ommenleeft is aangegaan: “Ommenleeft is een actieve en betrokken organisatie in Ommen en omgeving. Ik vind het mooi dat we als autobedrijf in deze vorm hun kunnen helpen bij het uitrollen van hun activiteiten in het Vechtdal.”

Ook bestuurslid Wouter Steen van Ommenleeft is zeer in zijn nopjes met de ontstane samenwerking: “Wij zijn simpelweg niet in die positie om personeel aan te nemen, laat staan het aanschaffen van een auto. Door te werken met studenten kunnen we wel datgene uitrollen in het Vechtdal wat we graag willen. En met Autobedrijf Dunnewind hebben we daarin een geweldige partner gevonden. Ik hoop dan ook dat we over drie maanden kunnen spreken van een win-win situatie.”

Voor meer informatie kijk op www.ommenleeft.nl of Vechtdal TV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.