Home / archiefcentraal / nog kaarten beschikbaar voor finales sercodak

nog kaarten beschikbaar voor finales sercodak

Na het spektakel van afgelopen zaterdag in de Trefkoele, met een 32-20 winst van Sercodak Dalfsen op VOC Amsterdam, worden volgende week de volgende twee finales gespeeld. Finales waarin de beker en het landskampioenschap veroverd kunnen worden.

U kunt zich nog opgeven voor de busreizen die u naar de finales in Almere en Amsterdam brengen. Dat kan door het formulier op de website in te vullen: www.sercodakdalfsen.nl/contact . U krijgt dan een bevestiging van uw aanmelding.

Voor de busreis naar de Bekerfinale op 9 mei vertrekt de bus vanaf De Trefkoele om 11.15 uur. De kosten voor deze busreis zijn 5 euro per persoon. Kaarten voor de Bekerfinale kunt u reserveren via http://eventsit.activetickets.com/Agenda.aspx?mid=13

De bus naar de finale in Amsterdam op 11 mei vertrekt vanaf De Trefkoele om 17.30 uur. Deze reis wordt aangeboden door TCR Tours. Kaarten voor deze finale kunt u reserveren via http://www.voc-handbal.nl/reservering-kaarten-bo3-finale-11-mei-2013/

Lees ook

FC Ommen probleemloos langs BSVV

OMMEN – Een nadere kennismaking met BSVV werd de lokale voetballiefhebber onthouden. Geen toeschouwers bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.