Home / archiefcentraal / nk fietscross bij bissinghcrossers

nk fietscross bij bissinghcrossers

De laatste keer dat dit evenement in Ommen werd gehouden was 20 jaar geleden. Het evenement wordt in het pinksterweekend gehouden. De organisatie is in handen van de Bissinghcrossers. Het belooft een spannende strijd te worden, en niet alleen omdat iedereen op dit evenement wil pieken. De BMX baan in Ommen staat namelijk bekend als ‘uitdagend’.

Op zaterdag zullen de rijders tot en met 9 jaar, de cruisers (alle leeftijden) en de promotieklasse aan de bak moeten. De rijders vanaf 10 jaar verschijnen op maandag aan de start.

De Bissinghcrossers zelf hebben ook een aantal kanshebbers voor een tittel. Zo wisten Vincent Huisjes, Iris van der Linde en Jayden Drent meerdere nationale voorrondes op hun naam te schrijven en zullen, zeker voor eigen publiek, voor de winst gaan.

De opening is om 11.00 uur en wordt verzorgd door wethouder Scheele. De finales zullen ongeveer in het begin van de middag gereden worden. Uiteraard is iedereen van harte welkom op sportpark Westbroek om de oranje/blauwe crossers uit Ommen aan te moedigen en te genieten van dit fantastische evenement. De entree is geheel gratis.

Lees ook

Uitslagen Bos Bedden Loopgroep AG’85

NIEUWLEUSEN – De lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 uit Nieuwleusen waren de afgelopen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.