nieuwsgroep hulstkampen bij kringloopwinkel

Meestal komt de nieuwsgroep Hulstkampen op dinsdagmorgen bij elkaar om het nieuws uit de regionale kranten met elkaar te bespreken. Deze week gingen de dames echter een dagje uit, om een bezoek te brengen aan de kringloopwinkel Deuroe Veuroe.

Het groepje bezocht de winkel terwijl deze gesloten was voor het publiek. De dames, waarnvan de meestein in een rolstoel zitten, hadden op die manier mooi de tijd en de ruimte om de winkel eens goed te bekijken. De groep kreeg een toelichting over de werkzaamheden en een rondleiding.

De dames waren verbaasd over de vele spullen die er nog in de winkel te vinden waren en vonden het zonde al die spullen zo maar weg te doen. Ze genoten van het uitstapje en kregen bij deze gelegenheid, die alleen mogelijk was met de hulp van veel vrijwilligers, ook een presentje mee als herinnering.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.