Home / archiefcentraal / muziektheater bel canto in bostheater

muziektheater bel canto in bostheater

De opening van het seizoen van het Bostheater in Ommen wordt verzorgd door Muziektheater Bel Canto vechtstreek. Op zaterdag 25 mei speelt het gezelschap uit Dalfsen de voorstelling The Zoo van Arthur Sullivan.

Volgens het theatergezelschap is deze ‘luchtige’ voorstelling “zeer geschikt om te spelen in het mooie decor van het Bostheater.” Muziektheater Bel Canto wil dan ook alle geïnteresseerde uitnodigen om een kijkje te komen nemen: “U zult er geen spijt van krijgen.”

De voorstelling op zaterdag 25 mei begint om 15.30 uur en de toegang is gratis. Voor meer informatie over het Bostheater kan je terecht op www.bostheaterommen.nl en voor meer informatie over het Muziektheater Bel Canto kijk je op www.belcantovechtstreek.nl.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.