Home / archiefcentraal / mode verandert sjanne wil er als eerste bij zijn

mode verandert sjanne wil er als eerste bij zijn

“De drempel blijkt misschien wat hoog, mensen denken dat SJANNE alléén maar heel exclusief is, maar dat is volledig onterecht”, vindt Jeannet Knoll, eigenaresse damesmodezaak SJANNE in Dalfsen. “Wij zijn gepositioneerd in het midden- en hoog segment en dat imago willen we ook helemaal niet kwijt. Inderdaad verkopen we jurkjes van 209 euro, maar ook van 69 euro. We bieden een breed assortiment en brengen dat graag onder de aandacht.

Tijd dat de Dalfser vrouwen dat ontdekken, want maar een klein percentage van het klantenbestand komt uit Dalfsen zelf. “Het is jammer dat er zoveel mensen aan je voorbij lopen. De mode verandert en wij veranderen mee. We zijn net weer op inkoop in Italië geweest. Daar hebben we goed geprijsde modellen gekocht die een scherpe prijs-kwaliteitverhouding hebben.” SJANNE heeft niet alleen kleding voor de vrouw die er netjes en zakelijk uit wil zien voor haar werk; ook de vrouw die op het schoolplein staat kan slagen bij de damesmodezaak. “We hebben ook kleding die de stoere casual modebewuste 25-plusser zal aanspreken. Van maat 36 tot 46 kun bij ons terecht.”

“We richten ons al langer op een bredere doelgroep”, vervolgt Jeannet, “maar mensen weten het niet echt. Ons aanbod is zo veelzijdig en divers, we vinden het juist fijn als men vrijblijvend en oriënterend binnen komt lopen voor een gratis ‘styleadvies’. Samen kijken we wat er binnen het budget past. Het gaat bij ons om het totaalplaatje. Dat je blij thuis komt met iets speciaals, iets wat een ander niet heeft.”

Momenteel zijn felle, neonkleuren helemaal hip, toch duurt dat niet zo lang meer. “De mode wordt een stuk romantischer”, weet Jeannet. “Je ziet straks veel wit en naturel kleuren.” Over een paar maanden komt de t-shirtlijn van Bridget Maasland, B by Bridget en Save The Queen in de winkel te hangen. “Ook krijgen we het merk Summum terug. Draagbare kleding voor de volwassen vrouw , die met vriendinnen op stap wil, of boodschappen gaat doen, maar er wel graag goed gekleed uitziet. Het is casual, comfortabel en met een jasje juist weer gekleed.” Jeannet hoopt dat hiermee de drempel wat verlaagd wordt.

Sjanne is jouw modezaak als je een modebewuste vrouw bent die de massale mode beu is, als je ervan houdt om er origineel uit te zien en je graag aandacht aan je uiterlijk besteedt voor een betaalbare prijs.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.