line up stone rock festival compleet

De Zwolse bands Skintight Manson en Dirt Dawgs maken de line-up van het gratis toegankelijke festival Stone Rock compleet. Alle andere artiesten werden al eerder bekend gemaakt. Memphis Maniacs is de headliner van het festival onder de Zwevende Kei in Dalfsen.

Dit jaar zijn er enkele dingen veranderd op het festival. Zo staan er dit jaar geen 14, maar 15 artiesten in Dalfsen. Daarnaast zijn de podia groter geworden en is het festivalterrein verplaatst naar de andere kant van de Zwevende Kei. “Op deze manier hoopt de organisatie meer mensen kwijt te kunnen. Daarnaast is de vormgeving van het festival drastisch veranderd, waardoor het festival een eigen uitstraling krijgt”, aldus de organisatie.

Stone Rock heeft dit jaar wederom twee podia. Op de ‘Nozem Oil mainstage’ staan acht bands geprogrammeerd. Hey Kid, de nieuwe formatie van Marco Hovius zal dit podium openen. Daarnaast staan onder andere City Hollers, Elementary Penhuins en Black Spiders het podium betreden.

De hoofdact op het hoofdpodium van Stone Rock wordt verzorgd door Memphis Meniacs. De mash-up koningen smeden elk liedje om in een feestje. Sinds kort een vaste waarde in het Nederlandse festivalcircuit. “Na zo’n feestje moet er natuurlijk gedanst blijven worden”, aldus de organisatie. Daarom zullen de heren van Sabotage daarna ook het podium bestijgen.

Het tweede podium wordt geopend door Skintight Mason. Een lokaal talent uit Zwolle. De READY 2 ROCK stage wordt achtereenvolgens betreedt door Lick, Sunday Kids, Poor John, Dirt Dawgs, Black Bottle Riot en wordt afgesloten door Gingerpig.

Stone Rock vindt op 22 juni plaats in Dalfsen en is volledig gratis te bezoeken. Stone Rock heeft dit jaar in samenwerking met Buitenplaats Gerner een eigen camping met pendelbus. Dus bezoekers kunnen ook overnachten.

Voor meer informatie over het festival kun je kijken op de website www.stonerock.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.