Home / archiefcentraal / lemels open in volle gang

lemels open in volle gang

Open voetbaltoernooi in Lemele van start gegaan. Er wordt door 43 teams uit de wijde omgeving gestreden om de felbegeerde titel. De teams met namen als ‘Diepgaan en dan geen bal krijgen’, ‘Paneuco’ en ‘De Pritstiftjes’ bestaan uit 7 personen waarbij het verplicht is om minimaal 2 dames op te stellen.

Van maandag tot en met donderdagavond wordt er in 3 prestatie en 3 recreatie poules gestreden om een plek in de finale poules. Deze finales worden vrijdagavond afgewerkt.

Inmiddels hebben alle teams hun eerste wedstrijden er op zitten. Op een enkele bult op het hoofd na verloopt het toernooi volgens de organisatie voorspoedig. Donderdagavond wordt het bekend welke teams doorgaan naar de finales. Daarnaast is er donderdagavond na de wedstrijden een live optreden van Marco Hovius, de ex-zanger van de band 16down en voormalig gitarist van The Prodigal Sons.

Wie nieuwsgierig is naar de verrichtingen van de diverse teams, kan gewoon naar de wedstrijden komen kijken. De wedstrijden beginnen om 19.00 uur en de laatste wedstrijden eindigen om 22.00 uur.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.