Home / archiefcentraal / kunst holsappel bij lindehoeve

kunst holsappel bij lindehoeve

Holsappel besloot de stoute schoenen aan te trekken en dat heeft hem geen windeieren gelegd. Na de bijeenkomst in het kunstpunt van Dalfsen kreeg hij aanbiedingen van vier andere kunstpunten om zijn werken daar te exposeren. Dat motiveerde de nieuwkomer.

De dagen in de Lindehoeve zijn van 10:00 uur tot 17:00 uur. Tegen een kleine vergoeding is er koffie, thee uit de Wereldwinkel Dalfsen en huisgemaakte Holsappeltjestaart. De opbrengst daarvan is voor de natuurboerderij.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.