Home / archiefcentraal / kom op ons erf bij rokes erf en rozemarrie

kom op ons erf bij rokes erf en rozemarrie

‘Kom op ons erf’, zo heet de open dag bij activiteiten-boerderij Rokes Erf en aardbeienboerderij/theeschenkerij RozemArrie op 18 mei. Die dag kunnen bezoekers gratis rondkijken op de erven, meedoen aan activiteiten en ook wordt het nieuwe arrangement ‘Doe de pannenkoek’, gelanceerd. In een enorme pan kan men zelf pannenkoeken bakken. Tussendoor loopt deze dag een heuse huifkar-pendeldienst met paarden ervoor. Iedereen kan daar voor een klein bedrag gebruik van maken.

‘Doe de pannenkoek’ is een uniek arrangement waarbij alles draait om de pannenkoek en het ‘zelf doen’. De ingrediënten voor het pannenkoekenbeslag sprokkelt iedereen zelf bij elkaar op een melkvee boerderij. Via leuke doe-paadjes is alle informatie over de herkomst van de ingrediënten te achterhalen. Waar wordt meel van gemaakt? En waar komt de melk vandaan? Ontdekken en doen, daar draait het om bij Doe de Pannenkoek. Als alle ingrediënten gevonden zijn is het de bedoeling dat er de lekkerste pannenkoeken van gebakken gaan worden. En dat mag bij Aardbeienboerderij RozemArrie.

‘Kom op ons erf’ vindt plaats op zaterdag 18 mei van 13 tot 18 uur bij aardbeienboerderij/theehuis RozemArrie aan Ridderinkweg 1 Arriën en activiteiten-boerderij Rokes Erf aan Dwarsweg 1 in Arriën.

De huifkar staat vanaf 13.30 uur klaar bij de Brink in Arriën en bij Rokes Erf op het erf.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.