Home / archiefcentraal / koeien weer de wei in

koeien weer de wei in

De koeien van Marcel en Nicole Grondman gingen zondag 28 april voor het eerst naar buiten. Na een korte uitleg van de boer en boerin gingen de staldeuren open en dansten de koeien de weide in. De één wandelde rustig, de ander met grote sprongen. Een genot om naar te kijken en te beleven voor de ruim 200 bezoekers.

Nadat de koeien gingen grazen in wei was er voor de bezoekers gelegenheid voor een kop koffie met een goed en een ijsje, gemaakt van de melk van de koeien. Kinderen konden kleuren, zelf boter maken en bij de kalfjes kijken. Het was, mede door het mooie weer, een geslaagde middag die voor herhaling vatbaar is.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.