Home / archiefcentraal / koeien blij de wei in

koeien blij de wei in

De kou en een gebrek aan gras zorgden ervoor dat ze nog even binnen moesten blijven om boe te roepen. De koeien voelden aan dat er wat te gebeuren stond en werden al flink ongeduldig voordat de staldeuren open gingen.

Belangstellenden kwamen kijken naar de malle sprongen van de opgewonden koeien. Na een kleine tien minuten was de rust weer teruggekeerd. De koeien graasden toen lekker buiten alsof ze nooit iets anders hadden gedaan.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.