Home / archiefcentraal / jeugdteam dltc gerner kampioen

jeugdteam dltc gerner kampioen

Het jeugdteam gemengd tot en met 14 jaar van DLTC Gerner is kampioen geworden. Marieke Wennemars, Lidwien Seubers, Alinda Feijen, Merijn Frets en Coen van Dam speelden al langer samen op de woensdagmiddag, maar deden dit jaar voor het eerst mee in de zondagscompetitie.

Het team uit Dalfsen heeft slechts één punt laten liggen door gelijk te spelen tegen Hoogeveen. Zondag 26 mei wisten de tennissers het zeker: ze zijn kampioen. De spelers kregen van de jeugdcommissie bloemen en de competitieleider gaf de kersverse kampioenen een grote doos met chocolade.

Lees ook

Digitale ledenvergadering van USV: groen licht voor investering in clubgebouw

NIEUWLEUSEN – De leden van voetbalvereniging USV hebben tijdens de digitale ledenvergadering groen licht gegeven …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.