jeugd oranje op trainingsstage bij flash

De Jeugd Oranje van de Nederlandse Volleybalbond is van vrijdag 31 mei tot en met zondag 2 juni te gast bij volleybalvereniging Flash in Nieuwleusen. De groep van Jeugd Oranje bestaat uit twaalf meiden tot 17 jaar.

Voor de zesde keer faciliteert volleybalvereniging Flash uit Nieuwleusen een trainingsstage voor Jeugd Oranje. Het team komt op vrijdag 31 mei bijeen in sporthal De Schakel voor een training. Na een gezamenlijk maaltijd gaan de meiden naar hun gastgezinnen.

Op zaterdag 1 juni geeft Jeugd Oranje een clinic aan de jeugdspelers van Flash. Na deze training volgt er een wedstrijd tussen het eerste damesteam van Landstede Zwolle en de talenten van Jeugd Oranje. Op zondag 2 juni is er nog een trainingsdag.

De trainingsstage van Jeugd Oranje vindt plaats tijdens het activiteitenweekend voor de jeugd van Flash. Dit weekend wordt georganiseerd door de activiteitencommissie van de volleybalvereniging uit Nieuwleusen en wordt financieel ondersteund door Univé Nieuwleusen.

Het complete programma van de trainingsstage van Jeugd Oranje staat hieronder. Alle activiteiten vinden plaats in sporthal de Schakel in Nieuwleusen.

vrijdag 31 mei 2013:

18.00 uur Training Jeugd Oranje

zaterdag 1 juni 2013:

09.30 uur Training Jeugd Oranje

14.00 uur Clinic Jeugd Oranje met BC-jeugd van Flash.

17.00 uur Aanvang wedstrijd Jeugd Oranje – Landstede Zwolle dames 1

zondag 2 juni 2013:

11.00 uur Training Jeugd Oranje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.