Home / archiefcentraal / inschrijving belooft flinke deelname wandel3daagse

inschrijving belooft flinke deelname wandel3daagse

De voorbereidingen voor de wandel3daagse zijn nagenoeg afgerond. Donderdag 23 mei was de voorinschrijving voor het evenement op 5, 6 en 7 juni en inmiddels staat de teller al op meer dan 1000 deelnemers.

“Zoals het er nu naar uit ziet zal het weer een groot wandelfestijn worden,” aldus Ton Smeenk van de organisatie. “Met dank aan al onze sponsoren zal er ook onderweg aan de wandelaars worden gedacht en zullen ze iedere avond worden getrakteerd op iets lekkers.”

Individuele deelnemers en rolstoelers/scootmobielers kunnen zich nog opgeven tot aan de start op woensdagavond 5 juni. Rolstoelers en scootmobielers kunnen dit jaar voor het eerst alle drie de avonden meedoen. Hiervoor zijn drie speciale routes gemaakt. Op de vrijdagavond zullen zij ook meedoen aan het defilé. Zij kunnen zich inschrijven door middel van een inschrijfformulier dat verkrijgbaar is bij Theo Feijen, bij Rosengaerde, welzijn ouderen, de bibliotheek, apotheek en gemeentehuis. Mocht u graag mee willen doen, maar geen begeleider hebben dan zorgt de organisatie daarvoor. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Theo Feijen: e-mail theo.feijen@hetnet.nl of 0529-432920.

De wandel3daagse is tevens de start van de Datrion: de combinatie van de Wandel3daagse en de fiets- en zwemvierdaagse. Voor meer informatie kunt u ook terecht op www.wandel3daagse.nl

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.