Home / archiefcentraal / in beeld bevrijdingsfestival in zwolle

in beeld bevrijdingsfestival in zwolle

Het bevrijdingsfestival Overijssel zit er weer op. Deze prachtige zonnige dag en de gemoedelijke sfeer maakte de 23e editie van het bevrijdingsfestival en prachtig feest. Onze fotograaf Johan Bokma maakte de volgende fotoreportage. Meer foto’s zijn te vinden op zijn website: http://www.johanbokma.nl/bfo2013-.html

De politie zegt dat de festiviteiten rondom Bevrijdingsdag 2013 in Zwolle goed zijn verlopen. Pas in de loop van de avond ontstonden er wat opstootjes door overmatig alcohol gebruik. In totaal werden er zes mensen aangehouden voor belediging, drugsbezit, dronkenschap en vernielingen.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.