Home / archiefcentraal / het leukste vakantiepark van nl de imminkhoeve

het leukste vakantiepark van nl de imminkhoeve

Wat is het leukste vakantiepark van Nederland? Dat is de vraag die gesteld wordt bij de verkiezing van het leukste vakantiepark. De Imminkhoeve, een vakantiecentrum voor mensen met een beperking, is een van de genomineerde. Mensen kunnen op www.leukstevakantiepark.nl op hun favoriete vakantiepark stemmen. Als ze dit doen maken ze tevens kans op ‘leuke prijzen’.

De organisatie van de verkiezing van het leukste vakantiepark is in handen van ‘Vote Company’. De organisator werkt samen met onder meer KWF Kankerbestrijding, Buurtlink, Leuk voor Jou en Wij Willen Sport. Iedere stem waarbij toestemming wordt gegeven voor het ontvangen van de nieuwsbrieven van de partners van de verkiezing levert € 0,05 op voor KWF Kankerbestrijding.

In iedere provincie zijn er twee titels te vergeven: het vakantiepark met de meeste stemmen en het vakantiepark met de hoogste waarderingscijfers. De winnaars worden na 12 juli bekend gemaakt.

De Imminkhoeve bouwt momenteel een aantal nieuwe accommodaties in Lemele. Meer informatie over de bouw en het vakantiepark zelf is te vinden op de website van De Imminkhoeve www.imminkhoeve.nl.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.