geslaagde derde erbens vechtdaltoer

De deelnemers waren zeer enthousiast en de complimenten over de super gepeilde route en perfecte verzorging stroomden binnen. De sportievelingen konden zich voor vier afstanden inschrijven: 50, 90, 130 en 170 kilometer. Naamgever Erben Wennemars was ook aanwezig en kon het natuurlijk niet laten om zelf ook snel even een afstand van de tocht te fietsen.

Na afloop kwamen nagenoeg alle deelnemers weer terug voor de inmiddels traditionele ‘Vechtdalburger’, die onder het genot van de muziek van een dj werd genuttigd.

Voor Toerclub Dalfsen zelf waren er twee leuke primeurs. In maart startten twee nieuwe groepen om kennis te maken met het toerfietsen. Een jeugdgroep en damesgroep. De jeugdgroep heeft meegefietst met de 90 kilometer en de damesgroep de 130 kilometer.

Volgend jaar zal wederom de tocht gefietst worden op de laatste zaterdag van mei, dat wordt dan 31 mei 2014.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.