Home / archiefcentraal / gemeenteraad unaniem voor trefkoele

gemeenteraad unaniem voor trefkoele

De verschillende fracties waren enthousiast over de nieuwe Trefkoele. “Het is een zeer mooi en ambitieus plan dat een aanwinst voor Dalfsen moet gaan worden in de toekomst,” zei bijvoorbeeld Jos Ramaker van Gemeentebelangen. “Met een goede programmamedewerker voor dit Kulturhus moet dit grote project in de toekomst tot een succes worden gemaakt.”

Ramaker zette wel een paar kritische kanttekeningen. “Wel belangrijk is dat er weer een goede monitoringscommissie wordt opgezet die de uitgaven goed in de gaten gaat houden, zodat we binnen het budget blijven. Dit is bij de bouw van het nieuwe gemeentehuis ook gebeurd, en daar hebben we toen een fiks bedrag aan over kunnen houden. We leven immers in een tijd waar het werk en geld steeds schaarser wordt. En je kunt het geld maar één keer uitgeven.”

Ook Jan Uitslag van het CDA was positief, maar realistisch. “Voor ons is het belangrijk dat het echt een gebouw van en voor de Dalfsenaren is.”

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.