duo tiznix zoekt zangtalent

Het muzikale duo Tiz’nix is op zoek naar enthousiaste zangers of zangeressen voor enkele gastoptredens in hun nieuwe theatertour. Het vrijwilliger duo richt zich met dit nieuwe theaterprogramma wederom op senioren. De show ‘Vassies van Vrogger 2’ moet een “gezellige meezingavond voor 50-plussers, onder begeleiding van hun ouders worden”, aldus het duo.

Wie het leuk vindt om een Nederlandstalig lied voor ouderen te zingen kan zich aanmelden “voor de gezellige auditie in het mooiste muziekcafé van het oosten: de Troubadour in Hardenberg”, aldus Tiz’nix. “Leeftijd is niet belangrijk. Je mag zelfs heel jong zijn. Van 10 tot 100 jaar zeg maar.”

De auditie wordt gehouden op donderdagavond 13 juni. Je hebt dus nog genoeg tijd om te oefenen. Inschrijven gaat heel gemakkelijk: ga naar www.duotiznix.nl en klik op “auditie”. Daarna wijst het zich vanzelf. Je reactie wordt altijd beantwoord

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.