drukte bij kaartverkoop hhc feyenoord

Voetbalvereniging Mariënberg trapte afgelopen zaterdag af met de kaartverkoop voor de wedstrijd van HHC Hardenberg tegen Feyenoord. Zowel in het eigen clubhuis als in die van HHC konden er kaarten worden gekocht voor het duel op donderdag 11 juli. Dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Op sportpark het Westerpark stonden ruim een uur voor de start van de kaartverkoop al fans te wachten. Een gezin uit Emmen wenste niets aan het toeval over te laten en was op tijd afgereisd naar de thuishaven van V.V. Mariënberg.

Op de Boshoek was de kantine goed gevuld toen om 10.00 uur de kaartverkopers uit Mariënberg arriveerden, onder luid applaus namen zij plaats achter de verkooptafel. Penningmeester en Feyenoordfan Arjan Bolks had de eer om bij de roodzwarten de eerste twee kaartjes aan te schaffen. Hij kocht van Bultje, het vrolijke konijn van kampeercentrum de Beerze Bulten, de eerste kaartjes.

’s Avonds werd de balans opgemaakt en stopte de teller bij 1012 verkochte kaarten. Maandag 27 mei is ook de verkoop via internet van start gegaan en kunnen de liefhebbers terecht bij diverse voorverkoopadressen.

Kijk voor adressen en prijzen op de speciale Feyenoordpagina op www.vvmarienberg.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.