Home / archiefcentraal / doe een huidtype test bij ariane inden

doe een huidtype test bij ariane inden

Ariane Inden stemt de huidverzorgingsproducten constant af op de laatste trends en ontwikkelingen. In de producten uit zich dit in bijvoorbeeld natuurvriendelijke grondstoffen van hoogstaande kwaliteit, revolutionaire producten en ook de natuur en milieuvriendelijke verpakkingen van de producten spelen hierbij een belangrijke rol.

Al 20 jaar is Ariane Inden het merk in het luxure segment dat natuur- en milieu vriendelijk is, geen dierlijke grondstoffen gebruikt en natuurlijk niet test op dieren, de verpakkingen zijn 100% recyclebaar, multifunctioneel en ook navulbaar en werkt het merk met de beste veelal natuurlijke ingrediënten op natuurlijke basis voor het meest optimale resultaat. Ariane Inden onderscheidt zich van de markt doordat zij niet werkt met een standaard productlijn op basis van 4 tot 6 huidtypes, maar 32 verschillende huidtypes.

Door de recente komst van 31 nieuwe producten gaat Ariane Inden hierin nog een stapje verder. Aan de hand van 31 nieuwe producten hebben wij de huid nog gerichter kunnen typeren in maar liefst 48 verschillende huidtypes. Hiervoor is het Pefect Skin Schedule opnieuw ontwikkeld; een mooi overzicht, met een nieuw concept voor een nog mooiere huid.

Wilt u graag weten welk huidtype u heeft en de producten van Ariane Inden zelf ervaren? Dan kunt u terecht voor een huidanalyse, kosteloos. Tijdens de huidanalyse wordt uw huidtype bepaald en stelt de Ariane Inden specialist samen met u een huidverzorgingsplan op, dit allemaal als gratis service.

Wilt u meer informatie over deze e-mail of de overige diensten van Ariane Inden, neem dan contact op via management@arianeinden.com of 0294-288261.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.