Home / archiefcentraal / dodenherdenking met oud gevangenen kamp

dodenherdenking met oud gevangenen kamp

De dodenherdenking in Ommen zal gebeuren met enkele oud-gevangenen van Kamp Erika. De herdenking op 4 mei wordt georganiseerd door de Historische Kring Ommen en vindt plaats bij het herinneringsmonument op de Besthemerberg.

Het programma voor de avond ziet er als volgt uit: om 19:15 uur wordt er verzameld bij parkeerplaats Steile Oever, waarvandaan vijf minuten later vertrokken zal worden. Vijf over half acht is de opening van de plechtigheid bij het monument.

Tien over half acht zijn er voordrachten. Twee voor acht wordt traditioneel The Last Post gespeeld. Vervolgens is het tijd voor de traditionele twee minuten stilte. Daarna wordt het Wilhelmus gezongen. Tenslotte zullen bloemen bij het monument worden neergelegd.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.