dierenartsencombinatie vindt nieuwe naam

Dierenartsencombinatie Balkbrug – Nieuwleusen, Diergeneeskundig Centrum Dalfsen, Dierenartsencombinatie Staphorst – IJhorst – Rouveen en Dierenartsenpraktijk Zwolle Zwartewaterland hebben door middel van een prijsvraag een nieuwe naam gevonden. Klanten konden in oktober 2012 een naam voor het nieuwe samenwerkingsverband insturen en daarmee een iPad winnen. Uit alle inzendingen is de naam: Dierenartsencombinatie van Vecht tot Venen gekozen.

Het samenwerkingsverband bestaat sinds juli 2011. Dit is een nieuw fenomeen binnen de regio. Zo worden kennis, ervaringen en faciliteiten per praktijk gebundeld en verder uitgebouwd. Hierdoor wordt het kennisniveau binnen Dierenartsencombinatie van Vecht tot Venen verhoogd en kunnen zij nog meer handelingen zelf verrichten in plaats van door te verwijzen naar een specialistenpraktijk.

Ook is er een gezamenlijke dienstregeling opgezet. Zo staat er buiten openingstijden altijd een dierenarts klaar, ongedacht de drukte in de dienst. Mochten er twee spoedgevallen tegelijk binnen komen, dan zal een collega dierenarts opgeroepen worden.

Dat ze gezamenlijk naar buiten treden, is ook te zien aan de gezamenlijke website, nieuwsbrieven, LinkedIn pagina en Facebook pagina´s.

De ontwikkelingen binnen Dierenartsencombinatie van Vecht tot Venen staan niet stil. Het is dan ook de bedoeling om in 2013 Dierenartsencombinatie van Vecht tot Venen verder uit te breiden en te optimaliseren. Kijk voor meer informatie op website www.dierenartsencombinatie-vvtv.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.