derde wedstrijd topcompetitie voor atb team

Voor een aantal renners van ATB-Team Lemelerveld stond zondag 12 mei in Apeldoorn de derde wedstrijd voor de Dyna Sys MTB Topcompetitie op het programma. De organisatie had in het Orderbos een zware omloop uitgezet met daarin de nodige technische elementen.

Dennis van Kruisweg ging van start bij de nieuwelingen. Vanaf het startschot streed hij mee in de kopgroep totdat deze uiteen viel. Hij kwam vervolgens in een kleinere groep te rijden voor de derde plek. In de laatste ronde was bij Dennis het beste eraf. Hij eindigde uiteindelijk net naast het podium op een vierde plaats.

Bij de Dames deed Lyan Rensen mee. In een internationaal deelnemersveld leek zij af te gaan op een plek in de vijftien. In de laatste ronde moest Lyan echter nog een aantal plaatsen prijsgeven om na een zware koers als zeventiende te finishen.

Raymond van de Kruisweg en Mats Lammertink namen deel aan de wedstrijd voor Junioren. Mats kende naar eigen zeggen een “off-day”. Hij passeerde als eenentwintigste de eindstreep. Raymond van de Kruisweg reed in dezelfde wedstrijd naar een vijfde plaats en deed hiermee goede zaken voor het klassement. Volgend weekend staat Raymond aan het vertrek van de eerste Wereldbeker in het Duitse Albstadt, waarvoor hij door de Bondscoach is geselecteerd.

Kijk voor meer info op www.atbteamlemelerveld.nl .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.