derby sv nieuwleusen 2 voor promotie

Het tweede elftal van SV Nieuwleusen speelt zaterdag 25 mei in de nacompetitie de gemeentederby tegen ASC ’62 2. Een week later wordt in Nieuwleusen de return gespeeld en de winnaar van het tweeluik promoveert naar de eerste klasse.

Beide teams hebben al een tegenstander uit moeten schakelen om in deze finalewedstrijd terecht te komen. Kort geleden kwamen de buren elkaar nog tegen in de competitie en toen wist ASC ’62 te winnen. De thuiswedstrijd in de competitie werd door SV Nieuwleusen gewonnen. Het belooft dus een spannende strijd te worden. De wedstrijd op 25 mei wordt om 14:30 uur gespeeld. Een week later, op 1 juni begint de return in Nieuwleusen om 18 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.