Home / archiefcentraal / de stuwzangers traden op in lutten

de stuwzangers traden op in lutten

Het Shantykoor “de Stuwzangers” uit Vilsteren trad op tijdens Koningsdag in Lutten. De aanwezigen die de Stuwzangers hebben gezien waren hier erg over te spreken. Tijdens de laatste sessie vanaf 16.00 uur zat er veel publiek in de grote tent aan de Middenweg in Lutten. Eerdere optredens die dag vielen samen met een georganiseerde zeskamp. Hierdoor werd het bezoekersaantal beïnvloed.

Er werden nieuwe contacten gelegd waardoor het aantal optredens zal groeien. De teller staat nu op dertig optredens voor dit seizoen. Het koor zong onder leiding van Flip Jonkman uit Heino. De Stuwzangers, met als geluidsman Jan de Mink, maakten deze middag voor het eerst gebruik van een nieuwe geluidsinstallatie. Kijk voor meer informatie op www.destuwzangers.nl

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.