dauwtrappen vanuit nieuwleusen met hemelvaart

De Toerclub Nieuwleusen houdt op donderdag 9 mei weer de traditionele Rabo Dauwtraprit. Deze fietstocht gaat vanuit Nieuwleusen richting de bosrijke omgeving van de Veluwet.

Iedereen kan deelnemen: jong en oud en fietsers met een toer- en een racefiets. De NTFU heeft aan deze tocht één ster toegekend, wat wil zeggen dat deze tocht aan bepaalde eisen voldoet wat de bepijling en routebeschrijving betreft. Men kan deze dag een keuze maken uit maar liefst drie afstanden, namelijk 40, 80 en 120 kilometer.

De route van 40 kilometer gaat over landelijke wegen richting Hasselt, Zwolle en Ankum.

De route van 80 kilometer brengt de deelnemers over mooie fietspaden en binnenwegen richting Wapenveld en Wijhe.

De route van 120 kilometer doet er nog een schepje bovenop en maakt nog een extra lus en gaat over de Knobbel bij ‘t Harde om nog even lekker te klimmen. De route`s zijn allemaal bepijld, terwijl men bij de start bovendien nog een duidelijke routebeschrijving ontvangt.

Inschrijven voor de rit van 40 kilometer kan ’s ochtends vanaf 6.30 tot 12.00 uur, voor de 80 kilometer is dit vanaf 6.30 tot 11.00 uur en voor de 120 kilometer vanaf 6.30 tot 10.00 uur. De sluiting vindt plaats om 15.30 uur.

De start is bij Café Cafetaria ’t Witte Peerd, Westeinde 5 in Nieuwleusen. Voor verder informatie: www.toerclubnieuwleusen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.