Home / archiefcentraal / dauwtrapexcursie vroege vogelzang

dauwtrapexcursie vroege vogelzang

De Vereniging Natuur en Milieu de Vechtstreek organiseert op Hemelvaartsdag weer een dauwtrapexcursie. De vereniging doet dit in het kader van de Nationale Vogelweek. Wie 9 mei actief wil starten en zin heeft in een natuurwandeling kan ’s morgens om 6.00 uur met boswachter Ruud Jonker op stap.

De ochtendexcursie start bij de splitsing Beerzerweg-Junnerweg. De organisatie raad deelnemers aan om stevige schoenen aan te doen en een verrekijker mee te nemen. De dauwtrapexcursie heeft als thema: ‘Vroege Vogelzang’. Het bosgedeelte langs het Arriër Koeland herbergt een enorme variëteit aan vogels, vanwege het veelzijdige landschap. Hopelijk doen de vogels hun best en zingen ze zo vroeg al uit volle borst.

Aanmelden voor de excursie is niet nodig. Deelname is voor leden van de Vechtstreek gratis. Niet-leden betalen 2 euro per persoon, met een maximum van 5 euro per gezin. Voor meer informatie kun je naar www.vechtstreeknatuur.nl

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.