dalfsen klaar voor volgende feest

De uitgebreide viering van Koninginnedag is nog maar net achter de rug of het volgende feest staat Dalfsen alweer te wachten. Vanaf morgen staan de Damovo dagen op het programma en daarvoor wordt momenteel alles in gereedheid gebracht. Op het feestterrein naast het gemeentehuis wordt hard gewerkt om de kermis op te bouwen.

Een veelgehoorde klacht tijdens de Koninginnedagfestiviteiten was dat het terrein voor minder-validen in een rolstoel slecht toegankelijk was. Voor hen is nu een oplossing bedacht, zodat ook zij van het feest kunnen genieten.

Fotograaf Johan Bokma maakte alvast een paar plaatjes bij de opbouw van het terrein.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.