comcept schenkt 500 euro aan vechtgenotenhuis

Marcel van Dijk en Jante Oosting van COMcept communicatie & marketing hebben een cheque van 500 euro aan het Vechtgenotenhuis overhandigd. “Omdat we vanwege de grote renovatie van de Ommense brug, vaak vanuit onze woonplaats binnendoor langs het Vechtgenotenhuis kwamen, viel het ons op”, aldus Oosting.

COMcept opende op 13 april haar nieuwe pand aan de Zeeserweg in Ommen. Met familie en vrienden werd een klein feestje gehouden ter ere van deze opening. Maar Marcel van Dijk en Jante Oosting wilden geen cadeaus.

Ze bedachten spontaan ze dat ze ‘de cadeaus’ aan een goed doel wilden schenken. Dit goede doel werd het Vechtgenotenhuis. “Dit is te danken aan het feit dat meerderen jullie al kenden door hun eigen ervaring of zijdelings – maar vooral ook door de positieve berichtgeving over het Vechtgenotenhuis. Daar willen we graag iets aan bijdragen”, aldus Oosting.

Stichting Vechtgenoten bedankt de medewerkers van Comcept en hun familie en vrienden zeer voor dit mooie bedrag. “Zoals altijd zal dit ten bate van onze gasten, nuttig worden besteed”, aldus het Vechtgenoothuis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.