column pb dalfsen politiek

Wat als je ongeveer dezelfde naam voert als een lokale politieke partij? Plaatselijk Belang dorp Dalfsen versus Gemeentebelangen. Voor veel mensen moeilijk uiteen te houden.

Dat het PBdD geen politieke partij is, is één van de uitgangspunten welke bij de oprichting zijn vastgelegd. Het bestuur tracht dit, ondanks eigen overtuigingen ,als koers aan te houden, anders is het beleid met zoveel diverse leden niet vol te houden. Waar de één voor is, is de ander tegen.

Neem de Rechterensedijk! Hoeveel jaar wordt hier al niet over gediscussieerd? Ook binnen het PBdD zijn de meningen hier over verdeeld. Het bestuur zou dan toch weinig overtuigend bezig zijn om één mening naar de krant op te sturen.

Het is dan ook jammer dat de persoonlijke mening iemand , verwoord in een ingezonden brief, als de mening van het PBdD wordt aangeduid. Zeker als de mening ook nog lijkt op die van een politieke partij.

Het bestuur hecht er aan om hierbij afstand te nemen van voormelde brief. Het uitgangspunt in deze kwestie is: Veiligheid, veiligheid en nog eens veiligheid. Economische voor- en tegenargumenten zijn voor de politiek, waarvan wij hopen dat zij, alles afwegende de juiste beslissing zullen hebben genomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.