Home / archiefcentraal / bruidspaar hogenkamp 60 jaar getrouwd

bruidspaar hogenkamp 60 jaar getrouwd

Hendrik Jan Hogenkamp (82) en Jantina Hogenkamp-van der Linde (81) vierden 12 mei dat zij elkaar 60 jaar geleden het ja-woord gaven. Tijdens een receptie kwam ook burgemeester Ahne het paar feliciteren.

Hendrik Jan, geboren aan de Haar in Witharen, werd boer en later ging hij ook werken als melkboer/ RMO chauffeur bij de fabriek in Balkbrug. Later, toen hij in de vut zat, heeft hij tafeltje-dek-je rondgebracht.

Jantina Hogenkamp werd geboren aan de Rondweg in Witharen. Ze zat samen met Hendrik Jan op de lagere school en catechisatie. De vonk sloeg over bij de zang (Com nu met Sangh). Op 16-jarige leeftijd kregen ze verkering om vijf jaar later, op 12 mei 1953 in het huwelijk te treden.

Het echtpaar Hogenkamp kreeg twee dochters, vier zonen, dertien kleinkinderen en een achterkleinkind.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.