Home / archiefcentraal / benefietavond voor hospice uit dalfsen

benefietavond voor hospice uit dalfsen

In Café Restaurant Zalen Kappers in Hoonhorst wordt donderdag 30 mei een benefietavond voor hospice ’t Huis De Pastorie in Dalfsen georganiseerd.

Onder het motto “Food & Fashion organiseert Kappers samen met Wijnberger Pak & Casual en She Fashion een geheel verzorgde culinaire avond met een modeshow.

“Het wordt een prachtige avond” zegt Karin Huitink van Kappers. “We ontvangen de mensen vanaf 18.30 uur met een heerlijk aperitief. Vervolgens kan men genieten van een heerlijk driegangenmenu (inclusief 2 consumpties en een kop koffie na) waarin zoveel mogelijk Vechtdal producten zijn verwerkt. Tussen de gangen door is er dan ook nog een wervelende modeshow van Wijnbergen Pak & Casual en She Fashion uit Dalfsen.”

Ook Miranda Brandsema van She Fashion is enthousiast over deze benefietavond. “Toen we het idee met elkaar bespraken raakten we steeds meer geïnspireerd en kregen ook veel spontane bijval. Zo zullen de dames van het koor Enjoy en de heren van Het Hoonhorster Sproeifeest meewerken als modellen voor de modeshow. Schitterend toch”

“Doel van deze prachtige actie is natuurlijk ook om het Hospice ’t Huis De Pastorie te ondersteunen” zegt Karin. “Een kaartje voor Food & Fashion kost 40 euro en hiervan gaat in ieder geval 20 euro naar het hospice dat in juni van vorig jaar in Dalfsen is geopend. En als we vertellen dat de entreekaart ook nog weer eens goed is voor 40 euro korting bij besteding bij de organiserende bedrijven dan zijn er eigenlijk alleen maar winnaars op deze avond”.

Kaarten voor Food & Fashion zijn verkrijgbaar bij Café Restaurant Zalen Kappers in Hoonhorst en Wijnbergen Pak & Casual en She Fashion in Dalfsen. “Maar wees er wel snel bij want we hebben natuurlijk niet onbeperkt plaats” lacht Karin.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.