attent telman deelt prijzen uit in marienberg

Supermarkt-eigenaar Sietse Telman speelde zaterdag voor een vroege Sinterklaas. Hij toverde vele kado’s uit zijn volle Attent geschenkenzak. Drie weken lang konden klanten bij aankoop van boodschappen in de onlangs vernieuwde winkel een deelnamekaart invullen waar ze iedere week onder andere kans maakten op een van de drie barbecues ter waarde van 399 euro per stuk. Naast deze hoofdprijzen waren er ook diverse barbecue vleesbonnen te winnen. De actie werd een groot succes. Sietse had voor al zijn winnaars, naast de gewonnen prijzen, een leuk bloemetje in petto.

‘Steek de BBQ maar aan’ was het motto van de actie. Elk voorjaar heeft zijn najaar lijkt het ondertussen wel, maar van Sietse en zijn prijswinnaars mag nu eindelijk het mooie weer wel eens aanbreken zodat de gewonnen prijzen geconsumeerd en gebruikt kunnen worden.

De moderne barbecues werden gewonnen door G. Zagers, D. Plaggenmarsch en D.Bouwhuis. Het personeel van Attent supermarkt in Mariënberg werd bovendien door eerstgenoemde spontaan uitgenodigd voor een BBQ bij hem thuis, blij als hij was met zijn nieuwe aanwinst. De BBQ-pakketten en vleesbonnen werden gewonnen door: Familie Lusseveld, Mw. Bosch, Mw. Bouwhuis, Mw. Willems, Jan Jaspers, Mw. Dalhuisen, Mw. Timmerman, Mw. Lamberink en Eduard Bouwhuis.

Het was gezellig zaterdagmorgen. Na de koffie ging het vrolijke gezelschap voor de Attent

winkel van Telman op de foto.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.