Home / archiefcentraal / almar doet mee aan klimmen tegen ms

almar doet mee aan klimmen tegen ms

Meijerink gaat met een goede reden naar Frankrijk: op deze manier wil hij sponsorgeld bijeen brengen voor het Nationaal MS Fonds. Deze stichting zet zich in om mensen met MS te begeleiden en ondersteunen en om onderzoek naar de ziekte MS te stimuleren.

Het is niet toevallig dat de Nieuwleusenaar juist dit doel heeft uitgekozen. “Ik heb van dichtbij te maken gehad met de gevolgen van deze slopende ziekte. Mijn moeder Hennie Meijerink-Koekoek heeft namelijk jaren aan deze ziekte geleden en is uiteindelijk overleden aan de gevolgen van MS. Hierdoor ben ik tot op het bot gemotiveerd om me maximaal in te zetten voor deze actie.”

Momenteel is hij al volop in training, maar hij hoopt natuurlijk wel dat deelname ook de moeite waard is. Daarom is Almar op zoek naar sponsors die zijn deelname willen steunen en daarmee een bijdrage willen leveren aan het Nationaal MS Fonds.

Sponsoren kan op verschillende manieren. Via zijn website www.almarklimttegenms.nl kan op verschillende wijzen een bijdrage gestort worden, maar ook kunnen mensen de afsluitende activiteit op donderdagavond 6 juni bezoeken en daar een bijdrage doen. Deze avond staat een groot volleybalspektakel op de planning, waaraan Manon Flier en Reinder Nummerdor hun medewerking zullen verlenen. Deze twee internationale volleybaltoppers komen naar sporthal De Schakel in Nieuwleusen om daar enkele geselecteerde jeugd- en minileden van volleybalvereniging Flash nog wat fijne kneepjes van de volleybalsport bij te brengen. Het precieze programma voor deze avond moet nog vastgesteld worden, maar zal te zijner tijd op Almars site verschijnen. “Het wordt in elk geval een knallend slotakkoord van de actie ‘Almar klimt tegen MS’.”

Wie meer informatie wil over de actie of het nieuws omtrent het programma voor het volleybalspektakel wil volgen kan terecht op de website www.almarklimttegenms.nl.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.