Home / archiefcentraal / agricola opent kunst om dalfsen

agricola opent kunst om dalfsen

Het kunst- en cultuurweekend met het thema ‘kunst als water, water als kunst’ wordt zaterdag 4 mei om 9.30 uur op passende wijze geopend door wethouder Klaas Agricola en voorzitter Wim Flapper van Kunst om Dalfsen. Dat gebeurt op kunstpunt 49 bij de Westermolen aan de Molenstraat 16 in Dalfsen.

Dit jaar zijn er 49 kunstpunten, waarvan 39 met meerdere kunstenaars. Het aantal deelnemende kunstenaars is derhalve een veelvoud van het aantal kunstpunten. Naast professionele kunstenaars zijn er velen die als hobby met kunst zijn begonnen en nu zeer verdienstelijk en verassend werk maken. Vaak hebben zij zich onder begeleiding van professionals verder ontwikkeld. De meeste kunstpunten liggen in de gemeente Dalfsen maar ook enkele net daarbuiten in de gemeenten Zwolle, Raalte en Ommen.

Meer informatie op www.kunstomdalfsen.nl .

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.