agricola opent kunst om dalfsen

Het kunst- en cultuurweekend met het thema ‘kunst als water, water als kunst’ wordt zaterdag 4 mei om 9.30 uur op passende wijze geopend door wethouder Klaas Agricola en voorzitter Wim Flapper van Kunst om Dalfsen. Dat gebeurt op kunstpunt 49 bij de Westermolen aan de Molenstraat 16 in Dalfsen.

Dit jaar zijn er 49 kunstpunten, waarvan 39 met meerdere kunstenaars. Het aantal deelnemende kunstenaars is derhalve een veelvoud van het aantal kunstpunten. Naast professionele kunstenaars zijn er velen die als hobby met kunst zijn begonnen en nu zeer verdienstelijk en verassend werk maken. Vaak hebben zij zich onder begeleiding van professionals verder ontwikkeld. De meeste kunstpunten liggen in de gemeente Dalfsen maar ook enkele net daarbuiten in de gemeenten Zwolle, Raalte en Ommen.

Meer informatie op www.kunstomdalfsen.nl .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.