Home / archiefcentraal / aardappels en vlees van lemelse bodem bij t schuurtie

aardappels en vlees van lemelse bodem bij t schuurtie

Waar voorheen iedereen zijn aardappels kocht bij de familie Scholten, kan men vanaf zaterdag 11 mei terecht bij Bas Tempert en Jantien Lijftogt aan de Korteveldsweg 14 te Lemele. Op die dag openen zij hun “Schuurtie” waar aardappels en varkensvlees gekocht kunnen worden via zelfbediening.

En wat is er nou lekkerder dan eten van eigen bodem? Tijdens het kopen van de aardappels en het vlees, wroeten de roze en bonte varkens lekker rond en genieten van de buitenlucht. De varkens hebben nog een echte krulstaart!

In het voorjaar en de vroege zomer worden (geschrapte) nieuwe aardappels aangeboden van eigen land. Daarnaast kan men terecht voor allerlei soorten varkensvlees. Tijdens de opening op 11 mei kan iedereen tussen 13 en 15 uur droge worst proeven.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.