Home / archiefcentraal / 860 euro voor autismefonds

860 euro voor autismefonds

Tim Spoor, Gebrand Schoemakers, Walther Klomp, Stèphan Hopster, Sieger Passies, Ilona Hogenkamp en Miranda Dankelman hebben met hun mini-onderneming 860,46 euro opgehaald voor het autismefonds. De studenten geven aan tevreden te zijn met het behaalde resultaat.

Voor hun opleiding moesten de studenten een mini-onderneming starten. De studenten verkochten met hun eigen bedrijfje waxinelichthouders die samen met zorgvragers van een zorgboerderij werden gemaakt. Uiteindelijk zijn er door de studenten 229 producten verkocht. Daarnaast werden er ook ‘aandelen’ verkocht.

De studenten volgen verschillende studietrajecten. Vier studenten volgen de opleiding ‘Groen’. De andere drie studenten volgen de opleiding ‘Ondernemer Zorgbedrijf’. De studenten geven aan dat ze veel van elkaar geleerd hebben. “De groen studenten hebben de zorg studenten laten ervaren hoe je hout (een mooi natuurproduct) in kunt zetten in de dienstverlening richting zorgvragers om er een goedlopend product van te maken.”

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.