825 euro voor voedselbank noordoost overijssel

De activiteitencommissie en de jeugd tussen 12 en 16 jaar van de gereformeerd vrijgemaakte kerk het Baken in Ommen hebben 825 euro opgehaald voor de voedselbank noordoost Overijssel.

Dit deden de initiatiefnemers tijdens een lentefair op zaterdag 13 april. 50 procent van het geld dat werd opgehaald was bestemd voor het goede doel. Dit doel, de voedselbank, is door de jongeren uitgekozen.

Een groep jongeren van jeugdvereniging Lotus overhandigde donderdag 23 mei de check aan de voedselbank. Dit was voor de jongeren tevens een gelegenheid om een kijkje te nemen bij de voedselbank noordoost Overijssel. “Zij waren, na de rondleiding en de uitleg van het werk van de voedselbank, ervan overtuigd dat zij een heel goed doel hadden gekozen”, aldus de organisatie.

Van het geld wordt onder andere voeding en producten gekocht voor alledaagse levensbehoeften. Hiermee worden mensen uit de regio Hardenberg en Ommen geholpen die nauwelijks geld hebben om zelf in hun levensbehoeften te voorzien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.