Home / archiefcentraal / 18 praalwagens naar lemele

18 praalwagens naar lemele

Tijdens het Lemels feest komt er als vanouds weer een optocht met praalwagens. Op de 13 juni, de donderdagavond van het Lemels Feest, komen er maar liefst 18 praalwagens naar Lemele: “Iets waar Lemele super trots op is”, aldus de organisatie.

De optocht begint om 19.30 uur en komt twee keer door het centrum van Lemele. Op deze manier zijn de praalwagens van dichtbij te bezichtigen. “Nergens zie je zoveel prachtig uitgewerkte ideeën. Het wordt een mooi schouwspel”, aldus de organisatie. Tijdens de optocht is er muzikale begeleiding van KNA uit Lemele en Polyhymnia uit Lemelerveld.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.