zonnepanelenproject nieuwleusen van start

De taakgroep Duurzaam Energieverbruik van de Coöperatie Nieuwleusen Synergie houdt een viertal informatiebijeenkomsten om inwoners over zonnepanelen te informeren. De groep heeft met de plaatselijke ondernemers Dijkman Energy Systems uit Dalfsen en Aannemersbedrijf Tempelman uit Nieuwleusen een overeenkomst afgesloten over het plaatsen van de panelen.

Beide ondernemers werken samen met de taakgroep om zoveel mogelijk panelen te plaatsen en Nieuwleusen duurzamer te maken. Door een grote collectieve aanvraag kunnen de panelen tegen gunstige prijs worden aangeboden. De taakgroep is blij met de samenwerking van deze twee lokale partijen waardoor de lokale economie gestimuleerd wordt en de slogan van Nieuwleusen Synergie ‘Deur ons, veur ons’ tot uiting komt.

Op dit moment wordt er nog steeds subsidie verstrekt op panelen , maar het is onduidelijk hoelang dit nog duurt. Naast dit voordeel is er nu ook nog het voordeel van de 6 procent btw-regeling op de arbeidsuren. De prijzen staan vast tot 6 juni. Voor belangstelleden is het zaak om voor deze datum een keuze te maken en een offerte te tekenen. Op de bewonersavonden zijn de ondernemers aanwezig om vragen te beantwoorden en staan de materialen in een proefopstelling.

De eerste bewonersavond is op donderdag 18 april en de tweede op 24 april. Beide avonden zijn in De Deel en duren van 20 tot 22 uur. Op 6 en 14 mei zijn er informatieavonden in ’t Witte Peerd en ook die duren van 20 uur tot 22 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.