Home / archiefcentraal / workshop therese boer van librije in spoor 7

workshop therese boer van librije in spoor 7

Thérèse Boer is gastvrouw en sommelier in De Librije, waar zij en haar man Jonnie Boer eigenaars van zijn. Ze gaf de workshop gastvrijheid aan de Lange en medewerkers van Spoor 7 Ommen en Mariënberg, omdat zij deze wonnen met een vakbekwaamheidtest van de stichting Vakbekwaamheid Horeca. Uit de vele honderden restaurants die deze test deden, werden twee winnaars getrokken.

Tijdens de workshop kwamen alle aspecten van gastvrijheid aan bod en er werden diverse rollenspellen gespeeld. Zodoende kwamen vele zaken ter spraken waar de medewerkers dagelijks mee van doen hebben. Volgens de Lange zijn dit juist de punten waar altijd al veel aandacht aan wordt geschonken, maar het is toch zeer prettig dit ook eens van iemand als Thérèse te horen. Alle medewerkers waren dolenthousiast over de dag en genoten zichtbaar van de ruime aandacht voor het vak, de gezamenlijke lunch en de leuke goodiebag die ze na afloop ontvingen.

Ook de meestergastvrouw zelf had genoten van de dag en besloot de workshop nog een vervolg te geven door het team uit te nodigen voor een tweede bezoek, maar dan bij haar op de zaak in de Librije. “En aan zo’n uitnodiging gaan we natuurlijk gehoor geven,” zo besluit De Lange.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.