wandeling langs krishnamurti plaatsen

Er wordt weer een wandeling gehouden naar de plaatsen die herinneren aan de aanwezigheid van Krishnamurti in Ommen. Dit was in de jaren ’20 en ’30 van de vorige eeuw. Op zaterdag 11 mei wordt de acht kilometer lange wandeling gehouden.

De sterkampen die indertijd rondom Krishnamurti op het Landgoed Eerde werden georganiseerd, trokken duizenden mensen uit alle delen van de wereld. Veel gebouwen zijn nog steeds directe en indirecte getuigen van deze periode in Ommen, dat in die tijd bekend stond als één van de spirituele centra van de wereld.

De wandeling wordt begeleid door de auteurs van de wandelgids Krishnamurti in Ommen, wandelen langs vergeten paden. De wandeling begint om 13 uur en eindigt om 16 uur. Verdere informatie is te vinden via de 0528 370424 of 0529 453288. Aanmelden kan via info@krishnamurti-in-ommen.nl of info@krishnamurti.nl . Meedoen kost vijf euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.