Home / archiefcentraal / wandel3daagse in dalfsen op 5 6 en 7 juni

wandel3daagse in dalfsen op 5 6 en 7 juni

Alhoewel de omstandigheden de laatste tijd nog behoorlijk winters zijn, is het toch echt weer tijd om uit te kijken naar de wandel3daagse. Deze zal voor het eerst plaatsenvinden op woensdag, donderdag en vrijdag en wel op 5, 6 en 7 juni.

Iets anders is de rolstoel- en scootmobiel3daagse. Voor het eerst dit jaar kunnen alle rolstoelers en scootmobielers uit Dalfsen en omgeving 3 dagen aan dit evenement meedoen. Hierbij hebben zij de keuze uit deelname aan een of meerdere dagen, maar de organisatie hoopt dat ook zij alle drie de avonden meedoen.

Ook is de organisatie er weer in geslaagd om de routes te laten lopen op plekken waar de 3daagse nog nooit geweest is. Verder proberen ze ook op de digitale snelweg mee te lopen met het eigen twitter-account @wandel3daagse. Hier bent u altijd op de hoogte van de actuele informatie omtrent de wandel3daagse.

Op dit moment worden de vrijwilligers weer benaderd om te helpen als verkeersregelaars, stempelaar, uitdeler van traktaties en met allerhande overige klussen. Voor de verkeersregelaars is er een digitale cursus, maar op 18 april om 19.30 uur is er een avond voor vrijwilligers die verkeersregelaar willen worden en dit liever niet digitaal doen. Mocht u nog niet benaderd zijn als vrijwilliger, of wilt u nadere informatie, meldt u dan via wandel3daagsedalfsen@kpnplanet.nl

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.