voorjaarswandeltocht in vilsteren

Op zondag 28 april wordt in Vilsteren de traditionele voorjaarswandeling gehouden. Zoals gebruikelijk begint deze bij de kerk en eindigt bij het landgoedcentrum.

Tussen 10 en 13 uur kunt u starten vanaf de parkeerplaats naast de kerk. Er kan gekozen worden uit 3 verschillende afstanden (5, 10 en 15 Km). Tegen betaling van 3 euro pp (kinderen t/m 12 jaar 1,50 euro) ontvangt u een uitgebreide omschrijving van de bezienswaardigheden die u onderweg tegenkomt.

Na de wandeltocht is iedereen welkom in het landgoedcentrum voor een pannenkoek met daarbij een kop soep, koffie of een glaasje fris. De opbrengst van deze activiteit komt geheel ten goede aan het restauratiefonds van de Willibrorduskerk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.